Апарати за лице

 


 

 

От света на естетичната медицина сме подбрали утвърдени и иновативни апарати за постигане на идеала за вечната младост и красота. Подберете от голямото разнообразие апарати за лице, съгласно специфичните ви нужди и крайния резултат, който желаете да постигнете.

BIO уред за биолифтинг

Същност: Биологичният микроток на уреда може да допълва електрическата енергия на кожата, така че да стимулира отново жизнеността на клетката. Презареждането на зарядите на клетките с биологичен ми..

220,00 лв.

Аква Пилинг Апарат за Водно дермабразио с хромотерапия

Ползи от процедурата   Ефективно почиства кожата от мъртвите клетки и замърсяванията. Подхранва кожата. Нормализира процеса на кръвообращение. Насърчава обновяването на клетките. ..

820,00 лв.

Апарат за безиглена мезотерапия, биолифтинг, RF и криотерапия 4 в 1

Козметичният апарат за безиглена мезотерапия 4 в 1 осигурява дълбоко проникване на активните вещества абсолютно безболезнено и без да травматизира кожата. Функцията за радиочестотен лифтинг стимулира ..

1 180,00 лв.

Апарат за биолифтинг и червена LED светлина за домашна употреба

Red Light Photon Терапия и EMS за по-здрава и по-млада кожа.   Предимства:   Подходящ за третиране и заглаждане на бръчки.   Регулируема сила на третиране. ..

280,00 лв.

Апарат за Лице с RF, LED и Безиглена Мезотерапия

  5 в 1 Мулти-функционален апарат за лице Радиочестотен лифтинг + Електро-мускулна стимулация + Фотонна терапия с 5 цвята Уредът е предназначен за стягане и подхранване на кожа от всякак..

250,00 лв.

Апарат с ултразвук за лице и околоочен контур

Функция: Апаратът генерира механична вибрационна вълна с висока честота, която подобрява кръвообращението, стимулира лимфния дренаж и ускорява трептенето на клетките. Ултразвукът започва да се п..

250,00 лв.

Дарсонвал

Дарсонвалът е много популярен и често използван уред в козметичните процедури. Резултатът се постига чрез приложението на високочестотен ток, преминаващ през стъклени тръбовидни електроди. Ефект: ..

95,00 лв.

Масажор за лице и очи с крио и термотерапия

Въздейстия Лимфен дренаж: Уредът ефективно стимулира кръвообращението, подобрява метаболизма на организма и подпомага изхвърлянето на токсините от тялото чрез масажната си функция. Апаратът подоб..

189,00 лв.

Мини HIFU с RF и LED светлини

HIFU (Високоинтензивен фокусиран ултразвук) е неинвазивна терапия с фокусирано проникване на енергията в зоната на третиране. Уредът може да въздейства чрез HIFU технологията по неинвазивен начин на о..

420,00 лв.

Портативен уред за безиглена мезотерапия с електропорация и фотон терапия

Портативен уред за безиглена мезотерапия с електропорация и фотон терапия   Принцип на работа: Технологията на безиглената мезотерапия използва електропорация и електроосмоза, без нужда от..

190,00 лв.

Портативен уред за диамантено дермабразио за домашна употреба

Портативен уред за диамантено дермабразио за домашна употреба Предимства на уреда : Мултифункционален: Три различни дебелини диамантени приставки и три различни размери приставки за вак..

200,00 лв.

Професионален ултразвук с 3 накрайника за лице и тяло

АПАРАТ С УЛТРАЗВУК, С 3 НАКРАЙНИКА ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР, ЛИЦЕ И ТЯЛО   Функция: Ултразвукът се използва от 80-те години за козметичния бизнес. Той може да излекува много кожни проблеми и ..

680,00 лв.

Ултразвук 3Mhz за лице и устни с фотон терапия

Ултразвук за лице 3MHz с фотон терапия, масажна функция и електростимулация   Работен принцип: 1.Ултразвук: Ултразвуковата терапия (3 милиона вибрационни цикли за секунда) е подходяща за..

220,00 лв.

Уред Дермапен Dr.Pen

Дермапен е уред за микроиглена мезотерапия, които е предназначен за работа с активни субстанции и спомага за дълбокото им усвояване в кожата.   Видове процедури с Дермапен според използвани..

260,00 лв.