Чиста вода SecoSan

 

Чиста вода, чисто удоволствие!


SecoSan работи по-много стар и умен принцип. Бактериите не харесват среброто. Като интелигентно устройство за съхранение на сребърни йони, стика SecoSan винаги освобождава точно толкова сребърни йони във водата, колкото са необходими, за да я пазят от бактерии и микроби. Благодарение на това дозиране, SecoSan има изключителната дълготрайност от 6 месеца. 
Сребърните йони в стика SecoSan осигуряват чиста, вода. Не се използват нито хлор, нито каквито и да е други химически консерванти. Ето защо SecoSan е особено подходящ за питейна вода. Водещи германски институти за тестване потвърдиха това.
Чиста вода благодарение на технологията на сребърните йони. Бактериите не харесват среброто, защото то напълно възпрепятства размножаването им. SecoSan е усъвършенствал този принцип и сега прави възможно приложението на среброто в бита. Благодарение на иновативният начин за обработка разработен от водещи Немските химици, сребърните йони в стика SecoSan веднага след като влязат в контакт с водата неутрализират бактериите и микробите. Много голямо предимство на стика SecoSan е, че той освобождава точно толкова сребърни йони колкото е нужно.

SecoSan: Доказан ефект и качество. Прозрачност и качество. Две важни думи, които изпълваме  със съдържание: Консорциумът Тротек е сертифициран по DIN EN ISO 9001. За Вас, като клиент, това означава, че гарантираме и оптимизираме качеството на нашите продукти и услуги.
Ето защо, като част от разработването и производството на нашите продукти SecoSan, ние сме в постоянен контакт с известни институти и органи, включително германската Федерална агенция по околна среда, Германския институт за медицинска документация и информация, както и германското федерално министерство на Здравеопазване и Германския федерален институт за оценка на риска.
Проверяваме и тестваме нашите продукти в германски институти и лаборатории, които са признати в цяла Европа, в съответствие със стандартите DIN EN. По този начин всяка партида от нови продукти, се проверява от известен германски институт, за да се гарантира последователното спазване на нашите стандарти за качество.

Как работи:
Изберете подходящият размер стик SecoSan
Пуснете го в съда с водата която искате да пречистите
Насладете се на 6 месеца чиста вода!

SecoSan Stick 10

Водата в съда може да бъде сменяна по-всяко време - общият ефект е гарантиран до 6 месеца! За съдове до 10 литра вода Сребърните йони предотвратяват появата и размножаването на бактерии, микроби..

40,00 лв.

Промоция

SecoSan Stick 2

Водата в съда може да бъде сменяна по-всяко време - общият ефект е гарантиран до 6 месеца! За съдове до 2 литра вода Сребърните йони предотвратяват появата и размножаването на бактерии, микроби,..

35,00 лв. 22,00 лв.

SecoSan Stick 30

Водата в съда може да бъде сменяна по-всяко време - общият ефект е гарантиран до 6 месеца! За съдове до 30 литра вода Сребърните йони предотвратяват появата и размножаването на бактерии, микроби..

89,00 лв.

SecoSan Stick 60

Водата в съда може да бъде сменяна по-всяко време - общият ефект е гарантиран до 6 месеца! За съдове до 60 литра водa Сребърните йони предотвратяват появата и размножаването на бактерии, микроби..

140,00 лв.