Здраве & Антиейджинг

Искате ли да изглеждате здрави и това да ви личи – видът на кожата, енергията, или просто щастливата усмивка на лицето? С продукти като комбинирания комлект витамини и минерали Wellness за жени и мъже доставяте на тялото си ежедневна доза основни хранителни вещества и антиоксиданти, за да останете и да се чувствате млади отвътре и отвън. Oмега 3, астаксантин, мултивитамини и минерали в удобна опаковка. За красота и младост, която идва отвътре.

 

Oмега 3

КУПИ С -20% ОТСТЪПКА   Високо качествени Омега 3 Мастни киселини   Съдържание Произведени от  малки, диви рибки, които са естествено богати на омега 3 мастните кис..

39,90 лв.

Астаксантин & екстракт от боровинки

КУПИ С -20% ОТСТЪПКА   Уникална формула предпазваща от въздействието на свободните радикали.                          ..

42,90 лв.

Комбиниран комплект за жени

КУПИ С -20% ОТСТЪПКА   Шведската тайна за подмладяване!- Всички необходими нутриенти за деня в едно пакетче     Съдържание – 21 пакетчета съдържащи ..

62,90 лв.

Комбиниран комплект за мъже

КУПИ С -20% ОТСТЪПКА     Шведската тайна за подмладяване!- Всички необходими нутриенти за деня в едно пакетче     Съдържание – 21 пакетчета съдържащи ..

62,90 лв.

Морски калций & витамин D

КУПИ С -20% ОТСТЪПКА   С патентован AquaminTM, 100% натурален източник на морски калций, съдържащ повече от 70 допълнителни есенциални минерала. Добит от чистите води на Исландия, той е бог..

34,90 лв.

Мултивитамини & минерали за жени

КУПИ С -20% ОТСТЪПКА         Основни вещества, които не могат да се произведат от тялото ни и са  необходими за да сме здрави.   Съдържание: 30 т..

32,90 лв.

Мултивитамини & минерали за мъже

КУПИ С -20% ОТСТЪПКА   Основни вещества, които не могат да се произведат от тялото ни и са  необходими за да сме здрави.   Съдържание: 30 таб. 12 витамина и 10 м..

32,90 лв.