ПОЛАРИС ДИСК +
В наличност
70,00 лв.
-
+
  • Код на продукта : ПОЛАРИС ДИСК

ПОЛАРИС е мощно средство за повишаване на прилива на биоенергия (жизнена енергия) във вашия организъм. Става въпрос за чиста наука, т.е. за ефекти на физиката. Днес е безспорно, че ние сме същества с електромагнитна природа и всички, на които това не им е ясно, ще се убедят лично, прилагайки ПОЛАРИС.

Болестта на физическо ниво се появява известно време след като се стигне до спад на нивото и нарушаване на хода (на застой) на енергията в нашия организъм.

ПОЛАРИС може да се използва като начин да заредите енергийните центрове (така наречените чакри), които отговарят за снабдяване на органите с жизнена енергия, като го поставите или директно  върху болните места, или там, където имате проблем.

ВАЖНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:

По време на използването на ПОЛАРИС можете да почувствате нежелани реакции в определена част на тялото, които могат да се проявяват като засилване на болката, парене, дърпане, притискане, пробождане, затопляне, повишена дейност на червата и други подобни. Хора в по-лошо здравословно състояние ще имат по-силно изразени симптоми.

Нека това не ви безпокои, защото е признак, че на това място има нарушение и организмът в момента тръгва към подобрение. Тези неприятни усещания с всеки изминал ден от прилагането на диска ще стават все по-малко, докато накрая изчезнат съвсем, т.е. докато проблемът на това място бъде отстранен напълно и организмът се изчисти от натрупаните токсини.

Препоръчва се прилагане по 5-10 минути при 1-5 чакра, а при 6 и 7 чакра (областта на главата) – по 2-3 минути, при възрастните хора и по-кратко. При един сеанс можете да третирате всички чакри една след друга. На местата извън енергийните центрове дискът може да се използва и по-дълго време – 10-20 минути 2-3 пъти на ден, например на болни стави, гръбнак и други. Преди и след третирането изпийте чаша вода за детоксация. Най-добре е дискът да се използва сутрин, защото вечер можете да заспите с него. Намерете оптималната индивидуална мярка за себе си. Дискът може да се използва и върху дрехите, ефектът му е същият, както когато се използва директно върху кожата. По време на една процедура можете да третирате повече точки. Дискът не събира никаква енергия като кристалите и има неограничен срок на годност. Може да бъде използван от всички членове на семейството, дори от домашните любимци и растенията вкъщи. Сложете го под някоя саксия  или директно върху растението и наблюдавайте ефекта. Всяко по-различно използване извън описаното в упътването е на ваша отговорност.

 

ЧАКРА 1. Поставете диска в легнало положение, между краката, до перинеума (междинницата), върху дрехите (от хигиенни съображения) с пръстените към тялото. Това е мястото между гениталите и ануса. Вторият начин е просто да седнете върху диска.

Индикации: Всички анални инфекции и заболявания на външните полови органи, нарушения в менструацията, вагинален pruritus (сърбеж), вагинит, вулвит, уретрит (възпаление на пикочните пътища), хемороиди, болки в пениса, импотентност, хипертрофия на простатата.

ЧАКРА 2. Поставете диска на долната част на корема, непосредствено над лонната (срамната) кост, в областта над пикочния мехур. Това е важна гинекологична точка.

Индикации: Менструални нарушения от всякакъв характер, вагинит и вулвит (засилен секрет), pruritus (сърбеж) на вулвата, мъжки и женски стерилитет, уринарни проблеми, възпаление на пикочните пътища, неконтролирано и нощно напикаване, хипертрофия на простатата, импотентност, подуване на червата, запек, диария, интестинални функционални нарушения (лениви черва), гърчове, проблеми с бъбреците, лумбаго, обща слабост.

ЧАКРА 3.  Поставете диска над стомаха, под свързването на ребрените дъги.

Индикации: Всякакви храносмилателни и гастритни нарушения, стомашни болки, язва на стомаха и дванадесетопръстника, тежест, нарушено храносмилане, метеоризъм (подуване на червата), главоболие, безсъние, сърцебиене, високо кръвно налягане, депресия, безпокойство.

ЧАКРА 4. Поставете диска по средата на вашата гръдна кост.

Индикации: Бронхит, астма, кашлица, сърдечни проблеми, болки в гръдния кош, сърцебиене, болки в гърдите, безпокойство.

ЧАКРА 5. Поставете диска на долния край на врата, вдлъбнатината над гръдната кост.

Индикации: тиреоитид, тиреоитид на Хашимото, всякакви нарушения на функцията на щитовидната жлеза, бронхиална астма, бронхит, проблеми в устната кухина, венците и зъбите, възпаление на гърлото и сливиците, апоплексия (мозъчен удар)

Щитовидната жлеза е наречена също диригент на целия организъм. Когато тя не работи както трябва, се стига до увреждане на органите, ускорено стареене и до редица други здравословни проблеми. Препоръчва се задължително третиране на тази точка (5-10 мин.) за съхраняване на общото здраве и запазване по-дълго време на младежки вид.

 

ЧАКРА 6. Поставете диска на средата на челото за не повече от 2-3 минути, а при по-възрастните хора и по-кратко!

Индикации: главоболие, нарушения на зрението, проблеми със слуха, синузит, виене на свят.

ЧАКРА 7. Поставете диска на върха на главата, линията, която свързва върховете на ушите, за не повече от 2-3 минути, а при възрастните хора и по-кратко!

Индикации: Важна точка при проблеми с нервите, безсъние, всякакви церебрални нарушения, главоболие, апоплексия, спазми, контрактури (ограничена подвижност на ставите).

ПЪЛНОТАТА се третира чрез всекидневно поставяне на диска на средата на корема, между пъпа и гръдната кост в продължение на 5-10 минути и на петата чакра в продължение на 5-10 минути, стимулирайки щитовидната жлеза, която ускорява метаболизма и регулира пълнотата.

Другите начини за приложение извън чакрите са произволни и са в зависимост от характера на проблема и вашето лично усещане. Както казахме, болните стави и другите проблематични места могат да се третират 10-20 минути 2-3 пъти на ден. Можете да носите диска в чантичката си или да го държите вкъщи в помешението, в което прекарвате по-голяма част от времето си, защото ще изчиства пространството от отрицателна енергия от всякакъв вид.

POLARIS – ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПОЯСНЕНИЯ ЗА ПРИЛОЖЕНИЕ

Да не се отлепват лепенките, защото те не оказват влияние на работата на диска. В случай че се стигне до повреда и обелване на защитния слой (лак), дискът не губи своята ефикасност. Най-подходящото време за използването на ПОЛАРИС е сутрин, когато сте отпочинали и когато можете да почувствате пълната му сила. Макар да работи от двете страни, обърнете го откъм оцветената му страна, с пръстените към тялото си (дрехите не намаляват действието му). През първите 5-10 дни можете да третирате всекидневно всички чакри, а по-нататък е достатъчно да правите това един-два пъти седмично. Дълготрайната всекидневна употреба дава най-добри резултати. Третирайте всекидневно проблематичните зони и енергийни центрове (чакрите) до изчезването на страданията. След време, когато заредите организма си с енергия, използването на диска вече няма да бъде свързано с толкова бурни реакции. Просто се е стигнало до изчистване на вашите енергийни канали и организмът се е заредил с енергия. Когато енергията тече свободно през него, болестите лека-полека ще изчезнат. Достатъчно е дискът да бъде използван веднъж на ден върху чакрите (5-10 мин.), всички чакри могат да бъдат третирани една след друга при един сеанс, а на останалите места – и 2-3 пъти (10-20 мин.) на ден, ако има такава нужда (например болни места, гърба, ставите…).

При слабо кръвообръщение и студени крака заемете седнало положение, поставете диска под стъпалото на единия крак, а после под стъпалото на другия в продължение на 10-15 мин.

Ускорява неколкократно зарастването на постоперативните рани и счупените кости. С оглед на това, че става въпрос за естествена биоенергия, той може да бъде използван и от хора с инпланти и пейсмейкър.

Един бърз начин за неутрализиране на стреса е да сложите дланта си върху диска или да го вземете между дланите си за няколко минути (толкова, колкото ви е приятно) и след кратко време ще почувствате успокояващия му ефект. Този ефект може да бъде постигнат и ако поставите диска на третата чакра, в областта над стомаха. Поради факта, че цялото ни тяло е представено на китките, стъпалата и ушните миди, много бързо активизиране и хармонизиране на всички органи ще се постигне с поставянето на диска в тези области в продължение на няколко минути.

 

Във вечерните часове сме уморени и разконцентрирани, затова употребата на диска не е препоръчителна, освен ако не съществува изключителна потребност. Възможно е също да заспим с него, което не е желателно, за да не се стигне до предозиране и неприятни прояви след това. Ако това се случи (усещане за тремор, замаяност, бучене в ушите…), къпете се няколко пъти дневно с хладка вода, пийте много вода и прекъснете използването му за няколко дни. Оптималната продължителност на процедурата е посочена в упътването, всяко по-различно използване на диска е на ваша лична отговорност. Ако почувствате натоварване на организма, или намалете продължителността на третирането, или прекъснете процедурите за няколко дни. По-възрастните или хората в лошо здравословно състояние трябва да започнат с много кратки сеанси от по 2-3 минути на един център (чакра), поради това че техният организъм не е в състояние да пропусне наведнъж голямо количество енергия. През нощта дискът не бива да се държи под възглавницата или под леглото, а до тях или близо до леглото, на което спите (оптимално отдалечен на около 1 метър). Най-добрият начин за приложението на диска е сами да намерите своята оптимална мярка. Така както всички имаме свои индивидуални нужди от храна и вода, същото е и с енергията. Прекаляването с каквото и да било не е полезно. Както знаем, че слънчевата енергия и излагането на слънце са извънредно благоприятни на нашето здраве, също така знаем какво е усещането, когато прекалим в това отношение. Следователно, организмът не трябва да се насилва, нито да се обременява с излишна енергия, защото оздравяването за кратко време не е възможно. Не трябва да се бърза, а търпеливо и с мярка да зареждаме с енергия своите клетки и целия си организъм, подтиквайки го към самоизцеление по съвсем естествен начин, който впрочем е единствено възможният.

 

Д-р Дино Томич

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър