Уреди за здраве

Тук ще намерите уреди и апарати насочени към подобряване грижата за здравето на теб и твоето семейство - апарати за кръвно, инхалатори, масажори, термометри и много други.

Апарат за кръвно налягане Ecomed BU-90E

Напълно автоматизираният апарат има индикатор за аритмия и сигнализация за опасно високо кръвно налягане. С прецизният и многократно сертифициран в Германия апарат Ecomed BU-90E Вие мож..

70,00 лв.

Апарат за кръвно налягане Medisana BU 510

С многократно сертифицираният апарат Medisana BU 510, Германия Вие можете да сте спокойни, че няма да имате проблем с разчитането на прецизните резултати. Изключително голям маншет и голе..

79,00 лв.

Апарат за кръвно налягане Medisana BW 320, Германия

36 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ Характеристики:   Точен и напълно автоматизиран апарат за измерване на китка Много голям маншет (размери 12,5 - 21,5 см) Показване на елементи: систолично и диа..

59,00 лв.

Апарат за кръвно налягане Medisana HGH

С покупката на този модел на марката Medisana, Вие си осигурявате точен, висококачествен и напълно автоматизиран уред, притежаващ индикатор за аритмия и сигнализация за опасни стойности на кръвно..

59,00 лв.

Апарат за кръвно налягане Medisana MTS

С многократно сертифицирания Medisana MTS Вие можете да сте спокойни, че няма да имате проблем с разчитането на резултатите. Точен и напълно автоматизиран апарат с индикатор за аритмия, с..

85,00 лв.

Апарат за кръвно налягане с Bluetooth BU 540 connect, Германия

36 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ   Характеристики: Точен и напълно автоматизиран апарат за измерване над лакът Показване на елементи: систолично и диастолично налягане, пулс,&..

79,00 лв.

Инхалатор Medisana IN 500

36 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ Инхалаторът е перфектното устройство за лечение на заболявания на горните и долните дихателни пътища, простудни заболявания и астма. Medisana IN 500  Ви гаран..

115,00 лв.

Лампа за светотерапия Medisana LT 480

Стартирай деня с добро настроение! Независимо от вятъра и лошото време – денят може да започне доста добре. Medisana LT 480 е твоята застраховка за добро настроение. Тази топла и приятна з..

280,00 лв.

Ултразвуков инхалатор IN 525, Германия

36 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ   Характеристики:   За целенасочено лечение на заболявания на горните и долните дихателни пътища (напр. астма и настинки) Високо ефективен поради иноватив..

179,00 лв.