Инхалатори

ИНХАЛАЦИЯТА - МОДЕРЕН МЕТОД ЗА ЛЕЧЕНИЕ В ПУЛМОЛОГИЯТА

Методът на лечение на дихателните пътища с инхалатор (небулайзер) е признат като много ефективен и безопасен. Инхалаторната терапия дава възможност за бързо въздействие върху зоната на възпаление посредством високи дози лекарство, което от своя страна повишава ефективността на провежданото лечение и понижава риска от странични въздейстия върху другите органи. Според клинични данни възстановяването настъпва 1,5 - 2 пъти по-бързо, при това можете да намалите употреба на обичайните таблетки и сиропи. Използването на инхалационна терапия в домашни условия ще помогне за по-бързото преодоляване на пристъпа на задух при бронхиална астма, както и за предотвратявне на обострянето й. По този начин в някои случаи е възможно да се избегне болничния престой. Инхалаторната терапия е най-икономичният начин за лечение от гледна точка на целевото изразходване на лекарственото вещество.

Инхалатор Medisana IN 500

36 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ Инхалаторът е перфектното устройство за лечение на заболявания на горните и долните дихателни пътища, простудни заболявания и астма. Medisana IN 500  Ви гаран..

115,00 лв.

Ултразвуков инхалатор IN 525, Германия

36 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ   Характеристики:   За целенасочено лечение на заболявания на горните и долните дихателни пътища (напр. астма и настинки) Високо ефективен поради иноватив..

179,00 лв.