Мултивитамини и минерали за деца WellnessKids +
В наличност
23,90 лв.
-
+
  • Производител : Oriflame
  • Код на продукта : 28241

КУПИ С -20% ОТСТЪПКА

 

Мултивитамините и минералите WellnessKids са вкусни, дъвчащи таблетки, които осигуряват на детския организъм висококачествени витамини и минерали всеки ден.

 

 

Помогнете на децата си да растат здрави и да се радват на зимата!

Факт е, че витамините и минералите играят изключително важна роля за здравето и растежа на децата. Също така те помагат стимулирането на имунната система и защитата им от сезонните настинки и грип. Радвайте се на здраве и щастие през зимата!

Здрави тела: Wellness за деца - Мултивитамини и Минерали

Мултивитамини и минерали за деца Wellness съдържат всички основни витамини и минерали, които да подпомогнат имунната система на децата да функционира правилно и да предпази костите, зъбите, очите и мускулите*. Те са научно формулирани според препоръките на Световната Здравна Организация за дневен прием за деца на възраст над 4г. Чудесният им портокалов вкус няма да разочарова децата, а и вие ще се чувствате спокойни, когато знаете, че те са безопасни за техните зъбки**.

Детето ми наистина ли има нужда от тях?

Повечето деца не приемат достатъчно плодове, зеленчуци и риба според установения препоръчителен прием. Препоръчително е децата между 4 и 10 години да хапват 400 грама плодове и зеленчуци всеки ден, а риба - три пъти седмично. Въпреки това, само 9% от 4 – годишните, 15 % от 8 – годишните и 11% от 11 – годишните в Швеция успяват да достигнат това количество.

Също така, шведските деца средностатистически се хранят с по 200 грама зеленчуци и плодове на ден, а риба похапват веднъж или два пъти седмично. Всъщност, 25% от калориите, които приемат децата са “празни калории” като например от сладки, безалкохолни напитки, снаксове, гризини, сладкиши и бисквитки.

Нещо за цялото семейство

Серията Wellness от Орифлейм сега включва нещо, подходящо за цялото семейство - иновативни, безопасни и висококачествени продукти в сферата на продуктите с витамини и хранителни шейкове.

Здрави деца, щастливи родители

Осигурете си спокойствие и помогнете на децата си да тръгнат по пътя на здравословния живот с висококачествените естествени продукти от серията Wellness за деца.

Вземете Мултивитамини и Минерали за деца Wellness

* Мултивитамини и минерали за деца Wellness съдържат всички необходими витамини и минерали, за да може вашето дете да расте здраво:

 

Имунна система

Витамини A, C, D

Цинк, мед, селен

Кости и зъбки

Витамини D,K

Калций, магнезий

Очи/Зрение

Витамин A, Рибофлавин

Цинк

Енергия и мускули

Витамин B комплекс

Калций, магнезий

Желязо, хром

** Основният подсладител в Мултивитамини и минерали за деца Wellness е ксилитол, който е безопасен за зъбите.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИЕМ

За деца от 3-9 год: 1 таблетка дневно,       

за 10+: 2 тaблетки дневно

 

 

 

 

 

Пазаруване
Отстъпка 20% да

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош           Добър